top of page
Image by Crew

HORECA PROGRAMI

Sjajno iskustvo postaje standard

Bilo da večeraju vani, naručuju aperitiv u modernom koktel baru, prijavljuju se u šarmantni B&B ili idu na luksuzno krstarenje, gostima je sve više potreban lični pristup. Žele da imaju vrijednu uspomenu, što je izuzetno važna komponenta.

Priuštite svojim gostima nezaboravno iskustvo.

Kao ugostitelj, znate da se ovo iskustvo krije u najsitnijim detaljima. Uskladite očekivanja vaših gostiju, prostor, enterijer, meni i atmosferu. Ukupna slika mora biti prava.

Iskustvo je ono u šta se gosti zaljube i koje dugo traje. Trebate pomoć da smislite recept za savršeno iskustvo? Pustite rernu da se zagrije, pripremite hranu, jer idemo…

Image by Ana Rivarola

KOPIRNICE

Inovacija koja
stvara vrijednost

Od štampe, do povezivanja u korice, raznih dokumenata dajemo vam pouzdanu, kvalitetnu i 
provjerenu opremu koja poboljšava vaše usluge.

businessman-press-button-panel-printer-photocopier-network-working-photocopies-office-conc
Business meeting

KANCELARIJA

Bitna dokumenta

Finansijski izvještaji. Tenderska dokumentacija. Građevinski i arhitektonski projekti. Ugovori. Klijenti često nazivaju izvještaje dosadnim, nejasnim i neophodnim zlom. Ali zašto biste dopustili svojim klijentima da se zadovolje ugovorom punim brojeva, teških riječi i sitnih slova u koverti bez duše, kada im možete pružiti jedinstveno, cjelokupno iskustvo, pažljivo osmišljeno do najsitnijih detalja?

Neki trenuci su neprocjenjivi. Peleman ih čini ne samo profitabilnim, već prije svega opipljivim i nezaboravnim.

ŠTAMPA

Dizajnom do proizvoda

Bilo da se radi o biznis kartici, meniju za restoran, štampi postera i pozivnica ili kutiji za pakovanje luksuznog proizvoda, naše znanje i iskustvo vam može pomoći da dođete do najboljeg rješenja.

Printing Service
bottom of page