O nama

UniBind

Laka i brza interna izrada štampanih prezentacija sa širokim spektrom poveza koji će vam pomoći da na profesionalan način predstavite svoju kompaniju i usluge. Rešenja za organizacije i preduzeća bilo koje veličine i industrije. Za svakodnevnu upotrebu, priručnike, specifikacije, crteže, izvještaje, ponude i brošure nudimo fleksibilne korice u različitim bojama i veličinama hrpta, dok za važnije dokumente, teze, prezentacije preduzeća i godišnje izvještaje možete odabrati veliki izbor korica tvrdog uveza (hardcovers).

Dodajte lični dodir prilagođavanjem naslovnice svojim logotipom, imenom ili omiljenom aplikacijom štampe iz udobnosti vaše kancelarije ili kuće, za samo jedan komad. Kreirajte profesionalne prezentacije tako što ćete izabrati materijal i boju koja najbolje odgovara prilici. Dizajniran za dokumente do 340 listova, naše inovativne mašine za vezivanje pojednostavljuju proces vezivanja u tri jednostavna koraka za samo 90 sekundi, eliminišući rizik od neuspjeha i osiguravajući savršene rezultate u svakom trenutku.

Niz pribora i pametnih sistema za prijavljivanje dovršavaju UniBind asortiman proizvoda. Dodajte vrednost vašim štampanim dokumentima, povećajte angažman kupaca i impresionirajte svoje kupce tako što ćete koristiti UniBind-ove proizvode za brzu prezentaciju.

 

O Peleman Industries

Još od 1979. godine Peleman Industries se specijalizovala za projektovanje, proizvodnju i distribuciju rješenja širom svijeta za štampane prezentacije i foto albume.